Alle ernst begint als spel en eindigt als spel. (Harry Mulisch)

Zoeken

Nieuwsbrief

Goede coaching begint met waarnemen en echt luisteren

Waar zitten de knelpunten? Wat zijn de doelstellingen? Coaching is wel vrijwillig maar niet vrijblijvend. Met een coachings-traject bij Van Hemert krijgt u snel waarneembare resultaten!

De coaching richt zich op iedereen (ja dus ook op u ...). Er is maar één doel: je te willen ontwikkelen. En dat kan in persoonlijk en in zakelijk opzicht (gaat vaak hand-in-hand).

Voor managers/directie's ontbreekt vaak de tijd; u weet dat er talent in u, het team of de organisatie schuilt. Maar dit komt niet altijd tot zijn recht. Telkens dezelfde problemen en wilt daar wel eens verandering in brengen. Van Hemert helpt u met een coachingstraject op maat. Wij gaan daarbij uit van uw kracht en talenten. Dit betekent dat u zich blijft ontwikkelen en bereikt wat u écht belangrijk vindt.

Graag aan de slag? Bel 06 - 102 88 777 voor een afspraak of email info@coach-counsellor.nl

Wat levert coaching voor u op?

Mensen die meer plezier uit zichzelf halen en uit hun werk. Ze geven richting aan hun persoonlijke ontwikkeling en krijgen energie van het waarmaken van hun ambities. Belemmeringen in denk- en gedragpatronen worden doorbroken en ze zijn in staat hun talent optimaal te benutten. Ze dragen bij aan de bedrijfsdoelstellingen met plezier en passie en werken succesvol samen. En ... minder ziekteverzuim omdat men plezier heeft in datgene dat men doet.

Particulieren

Denkt u nou niet 'dat coach is alleen voor 't werk'. Nee! iedereen kan inzake allerlei vragen gecoacht worden. Van Hemert onthoudt zich overigens wel van zaken die te maken hebben met verslaving (zoals alcohol, drugs, gokken etc.); daarvoor zijn andere professionals echt meer geschikt. 

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]