Grote grazers grazen graag in grasgroen gras.

Zoeken

Nieuwsbrief

Wat is counselling?

Een counsellor begeleidt, motiveert en activeert tot het zelfstandig ondernemen van stappen om tot een oplossing van het probleem te komen. Een counsellor helpt bij sociaal-emotionele problemen.

Via gesprekstherapie of creatieve technieken en coaching met de natuur kan zowel privé- als werkgerelateerde problematiek aan de orde komen. Counsellors zullen alle moeite doen om u bij te staan in een moeilijke periode. Daarbij zijn ze gericht op de individuele emoties van de cliënt. Ze geven aandacht en begeleiding op ú afgestemd. Iedere cliënt krijgt zijn/haar eigen individuele benadering, want niemand is gelijk!

Relatiecounsellors (relatietherapeuten) helpen mensen die een verstoorde relatie met elkaar hebben tot oplossingen en beslissingen te komen, waarbij beide partijen zich weer prettig voelen. Hierbij gaat het om alle vormen van relaties zoals partner-, gezins-, familie-, werk-, en professionele relaties.

Met een counsellingsgesprek heeft u niet alleen de beschikking over een vertrouwenspersoon, maar worden uw doelstellingen inzichtelijk en wordt er via afgebakende acties naar oplossingen toe gewerkt.

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]