Ik geloof, ondanks alles, in de innerlijke goedheid van de mens (Anne Frank)

Zoeken

Nieuwsbrief

relatietherapie rotterdam

 

Iedereen maakt wel eens ruzie binnen zijn/haar relatie en dat is ook gezond. In elke relatie is er immers weleens spanning. Maar wat nu als de relatie voornamelijk bestaat uit ruzie maken en het hebben van spanning ? Als je samen geen uitweg ziet om die spiraal te doorbreken? Als je allebei wenst dat de relatie weer fijn is maar niet weet hoe je dit met elkaar kunt bereiken? Dan biedt relatietherapie uitkomst.

 

relatietherapie is bedoeld om de problemen in jullie liefdesrelatie op te lossen. Zodat jullie weer verder kunnen. Samen.

 

Hoe gaat dat eigenlijk met relatietherapie? Elke relatie is uniek en daarom zijn er geen kant en klare oplossingen. De basis voor het doorbreken van een negatieve spiraal in jullie relatie, is jullie motivatie. Jullie wil om weer samen liefdevol in de relatie te staan.

 

 

Gezamenlijk brengen we de (relatie)problemen in kaart. We leggen de vinger op de zere plek; zoeken oorzaken en oplossingen. Soms kan het gebeuren dat er onverwacht dieper liggende oorzaken boven komen. Een depressie, een burnout of bijvoorbeeld een onverwerkt trauma bij één van jullie. Ook daar besteden we dan aandacht aan.

 

relatietherapie heeft als doel om een betere onderlinge communicatie te hebben met een open manier van met elkaar omgaan zodat jullie relatie weer plezier oplevert in plaats van verdriet, eenzaamheid en uitzichtloosheid.

 

In de praktijk komen stellen bij mij langs (hetero, homo, lesbisch en bi) als laatste redmiddel voor hun relatie. De partners hebben het al bijna opgegeven en staan eigenlijk op het punt van uit elkaar te gaan. Dus feitelijk is relatietherapie helaas vaak de laatste strohalm.

 

 

De laatste strohalm? Tja, vaak genoeg wel. Gek gezegd zou iedereen af en toe eens langs kunnen komen. Je auto onderhou je tenslotte ook, of je haar bij de kapper.

 

Dat is betreurenswaardig want hoe langer men wacht, hoe dieper de problemen zich nestelen. relatietherapie kan ook voorkomen dat een stel in een relatiecrisis belandt. Tijdig signaleren van problemen binnen de relatie kan verdiepend en verhelderend werken. Bovendien blijft emotionele schade dan beperkt.

 

 

relatietherapie rotterdam bij Van Hemert bel gerust 06 102 88 777 voor een afspraak of mail info@coach-counselor.nl

Pagina's

Zoek resultaat van "relatietherapie rotterdam" binnen Pagina's

Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]