Wij hebben gevoelens, maar meer nog hebben de gevoelens ons. (Anton Vloemans)

Zoeken

Nieuwsbrief

Nieuws-daten in de baas z'n tijd

oktober 2008 - Veel singles gaan tijdens kantooruren online op zoek naar een partner.
Volgens de statistieken van marketingbureau Zanox zijn er tussen 7.00 en 17.00 uur de meeste verbindingen naar datingsites. Zanox houdt voor be2, I wanna Date, Parship, Relatieplanet en Lexa precies bij hoeveel mensen doorklikken naar de verschillende datingsites.

Je zou verwachten dat mensen vooral 's avonds online op zoek gaan naar romantiek, maar dat klopt niet. De meesten klikken rond lunchtijd en in de namiddag door naar datingsites, aldus Zanox. Blijkbaar is de behoefte aan een verzetje op die tijdstippen het grootst. En blijkbaar doen de meesten 's avonds iets anders of gaan zij offline op zoek naar een partner.

De activiteit in de avonduren op de online liefdesmarkt staat niet in verhouding tot de activiteit overdag. Ook blijkt uit de statistieken dat met het dalen van de temperaturen het online liefdesverkeer groeit. In september werd 55 procent meer online datingactiviteit gemeten dan in augustus. De verwachtingen voor oktober zijn hooggespannen. Met gevoel voor poëzie stellen de onderzoekers dat mensen meer behoefte aan genegenheid hebben nu de bladeren gaan vallen.

Bron: GidsOnline

Contact   06 102 88 777 info@coach-counsellor.nl
Gerelateerde pagina's[+]
Gerelateerde pagina's[-]